Wie helpt mij mee TIJD en AANDACHT aan ouderen te geven ?

Chinouk van Oers - Kuipers Het Goeie Gevoel Kringloop Twenterand

Ik ben Chinouk van Oers en wil doormiddel van mijn eigen kringloopwinkel Het Goeie Gevoel een Maatschappelijk project starten waarbij we “Tijd en aandacht aan ouderen geven”. Tijd en aandacht die de meeste ouderen niet krijgen, omdat er domweg geen mensen genoeg zijn die tijd aan hen willen of kunnen besteden, om wat voor reden dan ook. Dit gebrek aan voldoende sociale contacten maakt het dat ouderen zich vaak eenzaam voelen.

 

Door veel verschillende activiteiten te ontwikkelen met de nadrukkelijke inzet van jongeren (o.a. basisschool-projecten) willen we ouderen en jongeren met elkaar in contact brengen. Zo kunnen jong en oud van elkaar leren, meer begrip voor elkaar krijgen en bezorgen beide partijen elkaar een gezellige en leerzame dagbesteding.

Crowdfunding: wie helpt ons sparen?

Wat heb ik nodig?
De eerste verdiensten uit de winkel worden gebruikt om de vaste lasten voor de winkel te betalen. Om het maatschappelijk project ook meteen te kunnen starten heb ik een startkapitaal nodig van ongeveer € 15.000,-. Hiermee kan ik een jaar lang alle maatschappelijke projecten gaan doen en in de tussentijd de winkel verder laten groeien naar een omzet waarbij we de komende jaren de projecten zelf kunnen financieren.
We hopen dat je ons wilt helpen. Klik hier om naar onze crowdfundings-actie te gaan. Alle kleine beetjes helpen!

 

Waarom crowdfunding?

We hebben inmiddels een pand gevonden en kunnen met de winkel aan de slag. Echter ik wil ook meteen aan de slag met het maatschappelijke project. Ik heb op dit moment een uitkering en ik beschik helaas zelf niet over genoeg financiële middelen om een vliegende start te maken. Toch wil ik liever niet bij een commerciële partij geld gaan lenen omdat dit voor mijn gevoel niet binnen mijn idee over het concept past. Daarom ben ik een crowdfunding-actie begonnen.

De winkel

We willen een winkel zijn voor iedereen: de liefhebber van vintage spullen, de doe-het-zelver op zoek naar een restauratieprojectje of als je gewoon niet zo veel of misschien zelfs even niets te besteden hebt… Iedereen moet er zich thuis voelen! De winkel staat vol met mooie, bruikbare spullen tegen zeer schappelijke prijzen. Lees hier meer …

Een impressie van onze winkel…

Lever ook een bijdrage

aan Het Goeie Gevoel in

Twenterand

Klik hier als je een bijdrage wilt leveren!
Goederen aanbieden? Klik hier!
Het Goeie Gevoel Kringloop Ruilwinkel Twenterand