Goederen aanbieden

Als je goederen hebt die je niet meer gebruikt maar die nog best een ronde meekunnen, dan willen we die graag van je aannemen.

 

Wat kunnen we gebruiken?

Alles wat in dozen en tassen past, kleine tafeltjes, stoeltjes, lampjes, etc. mogen ten alle tijden bij onze winkel worden gebracht. Mits het niet kapot is natuurlijk.

We hebben helaas (nog) geen opslag voor grotere spullen. Daarom vragen we voor grote meubelen altijd wat foto’s om te kunnen beoordelen of we op dat moment een plek hebben om deze te plaatsen. Je kunt de foto’s sturen naar goederen@hetgoeiegevoel.nl

 

Wij willen milieubewust ondernemen. Dit betekent dat wij het liefst alle spullen een tweede leven willen geven en zo min mogelijk willen weggooien. Hoewel het soms ondankbaar voelt, moeten we dus selectief zijn in het aannemen van spullen die ons worden aangeboden. Wij kunnen dan ook alleen spullen aannemen waarvan wij zeker zijn dat deze een goede bestemming kunnen krijgen.
Ook al krijgen we de spullen gratis, we moeten wel betalen voor het afvoeren van deze spullen als ze voor ons en anderen onbruikbaar zijn.

Als je er niet zeker van bent of we de spullen wel kunnen gebruiken, kun je altijd vooraf contact met ons opnemen: (0546) 625 622